Sommaren är här… sol, hav, natur och mys!

Jag älskar sommaren, kanske är det därför Solentro innehåller ordet sol 😉 ?! Skämt åsido, vad Solentro egentligen betyder kan du läsa om här – Om Solentro

Den svenska sommaren är speciell. I söder är det ljust till långt in på kvällen och i norr är det ljust nästan dygnet runt. Stränderna är många och skärgården unik. Vi har gott om plats och allemansrätten gör att vi alla kan vandra och se oss omkring.

Jag önskar och hoppas att du får en underbar sommar och njuter redan idag. Varva ner, njut av ögonblicket och fyll dig med energi och inspiration så att du forstätter leka och skapa i livet!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.
– Mark Twain

Förresten, till dig som gör nybeställningar av äldre böcker, glöm inte att GRANSKA din bok på nytt så att den är så som du tänkt dig – de förbättringar som Solentro utfört under den senaste tiden kan ha påverkat dina befintliga böcker!