Fantastisk mängdrabatt på fotoböcker – marknadens bästa pris!

Många vill gärna beställa mer än en bok – ofta har man kanske varit ute och rest tillsammans med en annan familj och vill kunna dela med sig av fotoboken från resan även till dem, om någon fyller år så är det roligt för de andra i familjen att få ett exemplar av födelsedagsboken som minne – en roman, novell eller diktsamling vill man ju oftast att så många som möjlig ska kunna läsa!

Men, vill man beställa flera böcker så får det inte kosta för mycket – Solentro har marknadens bästa mängdrabatt!

Solentro erbjuder halva priset från och med bok nr 2: ½ priset – 50% rabatt! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Ska du ha fler än 50 böcker får du givetvis ytterligare rabatt – då är det bara att kontakta kundtjänst så hjälper dom dig. Hos Solentro kan du närsomhelst kontrollera vad din/a bok/böcker kommer att kosta genom att klicka på “Beräkna pris” inne på produktionssidan!

För att inte säga för mycket utan lite kött på benen så sonderade jag terrängen och så vitt jag kunde se så fanns det ingen som erbjöd så bra mängdrabatt som Solentro!

Jag har gjort en sammanställning av andra aktörers mängdrabatter här nedanför (klicka på bilderna för att komma till respektive sida). De jag “valt ut” är de som tydligt berättade vad som gäller vid beställningar av flera fotoböcker, intressant är om alla de som INTE skriver ut någon mängdrabatt faktiskt INTE har det – då blir det genast väldigt dyrt att göra flera fotoböcker! Tycker inte man ska behöva skicka ett e-mail till kundtjänst för att få veta en så enkel sak…

Photohome

Pixopolis

Myphotobook

Postfoto

Korthuset

Photobox

Avgör själv!