Solentro försöker lyssna på sina användare!

När som helst kan man givetvis mejla eller ringa Solentro om man har synpunkter, förslag till förbättringar eller bara vill ge beröm!

För att ytterligare få in information om vad Solentros användare tycker och tänker om sitt bokskapandet så skickar Solentro ut en enkät till ALLA som beställt en bok – mejlet är utformat så här och en del av enkäten ser du här nedanför:

Hej!

Tack för att vi har fått leverera en bok eller fotobok till dig som du skapat på Solentro. Vi hoppas att du är nöjd och ber dig svara på några få frågor. Dina svar hjälper oss att göra vår tjänst ännu bättre för dig. Det tar bara 1 minut att besvara frågorna.

Stort tack på förhand för din medverkan!

Så här ser enkäten ut.

Till exempel så skrev kunderna så här:

Vad kunden vill förbättra:
* Möjlighet att redigera textformat = font, storlek, m m
* Möjlighet att placera text + bild på samma sida
* Fler bokstorlekar att välja bland

På grund av dessa önskemål lanserade Solentro några förbättringar ett par månader senare; 3 nya bokstorlekar, ett tiotal sidmallar och en editor som möjliggör textredigering.

Givetvis kommer vi att fortsätta lyssna på våra användare och försöka förbättra oss kontinuerligt!

Och det är också fantastiskt kul att ta del av “Övriga synpunkter” som ofta är väldigt roliga och glädjande:

* Mycket bra ! Min dotter, som är den egentliga rättighetsinnehavaren, var MYCKET MYCKET NÖJD. Och det ska mycket till kan jag garantera !!!
* Väldigt bra kundtjänst.
* Ett bra sätt att kunna få tryckt det man skrivit. bra att det var kort tid innan det blev hemskickat! // boken är mycket omtyckt och jag har gjort lite reklam för er 😉
* Mycket bra ide och mycket bra för oss som gillar att skriva men aldrig innan fått ge ut en bok!!!Många ++++ till er.

Varför gör vi på Solentro allt detta då?

Framförallt för att vi tycker det är ett självklart sätt att jobba på och för att vi brinner för möjligheten att du, vi själva, och alla andra ska kunna göra egna böcker!

Dessutom, bryr man sig inte om sina användare så kan det gå så här: http://www.brollopstorget.se/Forum-1-10/m3615862.html

Lycka till med ditt bokskapande!