Vi gör alla misstag då och då…

Jag pratade i ett tidigare inlägg om vikten av att inte vara “anonym” som företag på nätet – inlägget handlade om tydliga kontaktsidor och att man lätt går att nå via telefon eller email. Ett personligt bemötande är givetvis svårare för ett e-handelsbolag men inte desto mindre viktigt…

Jag tror dessutom att det är viktigt att ett företag också försöker möta sina användare på deras arena – t ex hos bloggare eller i forum. Om man inte svarar på de inlägg som skrivs om en så kan man komma att tro att man har något att dölja!

Man kanske inte är medveten om att det skrivs om en (positivt eller negativt) men därför försöker vi på Solentro se oss omkring på nätet och nyligen sprang jag på ett inlägg hos kokaihop.se som handlade om en kunds upplevelser och svarade då också – läs hela tråden här (mitt svar kommer sist i tråden):

http://www.kokaihop.se/forum/prat/egen-kakbok?start=10

Givetvis gör vi alla misstag då och då, det viktiga är hur man hanterar de situationerna – att man försöker rätta till de misstag man gjort eller försöker kompensera misstaget på något sätt!

Hos Solentro skapar man sin egen bokfotobokfotoalbumbröllopsbokexamensbok(yearbook), dopbokminnesbok,bloggbokavskedsbok,födelsedagsbok, ”min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.