Man kan verkligen göra böcker om ALLT!

Föreningen Glas i Hovmantorp sammanställer just nu en bok. En studiecirkel publicerar sin forskning kring planglas och dess tillverkning i Glasriket. Boken blir en resa i planglasets historia.

Tyckte kanske inte detta var den mest intressanta artikeln jag läst men något slog mig, man kan verkligen göra böcker om ALLT! Det spelar ingen roll om det handlar om ens eget liv, en resa, ett intresse man har eller om man skriver dikter – allt går att göra en bok av.

Så… vad väntar du på? Min nästa bok blir en present till en av mina närmsta vänner som är konstnär – jag har under en tid fotat hennes målningar och ska sätta ihop dem till en fotobok som hon ska få, hoppas hon gillar det!

Foto: Björn Zethraeus

Läs hela artikeln här.

Det är kul när det görs böcker – oavsett vad de innehåller – hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, fördelsedagsbok, “min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.