Blondinbella gör en egen bok!

Foto: Aftonbladet

Inte illa att hyllas som debutant – kan bara säga grattis!

Blondinbella (Isabella Löwengrip) har skrivit en bok om hur man ska överleva som ung tjej och den hyllas av bland annat krönikören Annette Kullenberg som beskriver boken i en artikel så här:

-Boken är en evig vägvisare och fantastisk fin.

I boken ger Blondinbella tips om hur man kan boosta egot:

BLONDINBELLAS TIPS FÖR ATT BOOSTA EGOT:

* Var realistisk och sänk kraven. Hur mycket klarar jag egentligen?

* Se dina komplex kliniskt. Många är ledsna för akne eller celluliter, men tänk det är bara prickar, streck eller gropar som inte spelar någon roll. Vad gör några prickar egentligen? Det sitter bara i huvudet, man måste påminna sig om det.

* Välj var du ska lägga din energi. Man orkar inte hur mycket som helst på en dag. Lägg energin på det som du tycker är kul i stället för att klaga på dig själv i spegeln. Jag hade aldrig hamnat där jag är i dag om jag hade lagt timmar på att klaga på mig själv.

* Skapa en glasbubbla. jag får alltid frågan hur jag hanterar all kritik och alla påhopp. Jag brukar låtsas att jag har en glasbubbla runt mig där allt studsar bort – det hjälper faktiskt. Den kan man ta på sig när man ställs inför något jobbigt – till exempel att gå in i klassrummet.

* Man måste äta för själen. För att orka och prestera så måste man få energi. Många tjejer skippar lunchen eller äter bara sallad för att man är rädd för att gå upp i vikt. För att orka leva det liv man vill måste man äta. För mig är choklad bra för själen, det gör mig lycklig.

Ska kanske ta och läsa den där boken, även om en kille i 30-års åldern kanske inte hör till målgruppen… men men…

Och från mig till alla er som kämpar med ert skrivande – kämpa på och ge aldrig upp!

Blondinbellas bok finns att köpa här: Egoboost! : Blondinbellas överlevnadsguide för unga tjejer