Svenska fotoböcker säljs i Tyskland!

Ekuriren skriver att  Nevabooks ska sälja svenska fotoböcker i Berlin. Kul med företag som expanderar och provar nya marknader.

För er som inte visste det så finns Solentro på 5 språk; svenska, danska, engelska, tyska och franska (den franska sajten är fortfarande är under utveckling).

Det innebär att om du t ex ska göra en bok tillsammans med andra så kan du använda Solentros engelskspråkiga sajt så att så många som möjligt förstår vad det är du gör. Använder du bjud-in-funktionen så kan du skicka bjud-in email på respektive språk som Solentro tillhandahåller.

Det här med bokskapande är inte unikt för Sverige – Solentro har kunder i ett tiotal länder och så långt borta som i Alaska och Hawaii i USA!

Du vet väl om att även DU kan göra en egen bok! Hos Solentro skapar man sin egen bokfotobokfotoalbumbröllopsbokexamensbok (yearbook), dopbokminnesbokbloggbokavskedsbokfördelsedagsbok, “min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.