Skapa en bok tillsammans på Facebook!

Boken “HEJ…!” är ett experiment där Hejlitteraturen testar att skriva en bok tillsammans, en “crowdsourcad bok”, på Facebook.

Genom att gå in på Facebooksidan “HEJ…!” och skriva ett inlägg så kan du fortsätta på föregående “författares” berättelse och är därmed med och skapar boken tillsammans med andra.

Låt fantasin flöda!

Det var egentligen så idén till Solentro föddes – att göra en bok tillsammans! Bröderna Hampus och Tobias ville ge bort något lite mer speciellt till sin pappa när han fyllde år.

De kom på idén att samla ihop hälsningar från vänner och familj och sätta samman dem i en bok – boken blev väldigt uppskattad och när omgivningen började höra av sig och beställa böcker så bestämde sig bröderna för att dra igång Solentro.

Idag kan man busenkelt göra en bok, själv eller tillsammans med andra, på www.solentro.se. Bjud-in-tjänsten fungerar som så att du skickar ut ett email från Solentros system och via mejlet så kan mottagaren bidra med både foton och texter till din bok – jättesmidigt!

Men jag måste varna er, det är oerhört kul och därmed vanebildande att göra sina egna böcker!

Älskar er sida! Jag har precis beställt min första bok på Solentro! Det är en helt fantastisk sida! Jag älskar den! Mitt nöje på helgerna har varit att sitta och granska min bok och göra ändringar. Slutligen tvingade jag mig själv att skicka iväg den! Tro mig, det var svårt! Men nu längtar jag tills jag får bläddra i den i verkligheten. Nu har jag börjat på min andra bok!” /Lovisa Bodin, Malmöping