Massor av nöjda kunder hos Solentro!

Väldigt ofta så skickar Solentros kunder in spontana hälsningar till oss där de berättar hur nöjda de är med sina böcker och ibland också vad de användes till, något som alltid är roligt att ta del av! 

1000-tals nöjda kunder:

“Hej och tack så jätte mycket för de underbara böckerna som ni har gjort! Jag blev supernöjd och mina nära och kära tyckte också mycket om böckerna, snart måste jag beställa fler :)”
/Elina Ekström, Hässelby

“Älskar er sida! Jag har precis beställt min första bok på Solentro! Det är en helt fantastisk sida! Jag älskar den! Mitt nöje på helgerna har varit att sitta och granska min bok och göra ändringar. Slutligen tvingade jag mig själv att skicka iväg den! Tro mig, det var svårt! Men nu längtar jag tills jag får bläddra i den i verkligheten. Nu har jag börjat på min andra bok!”
/Lovisa Bodin, Malmöping

“Min mamma ringde mig precis och berättade att boken har kommit!! TACK du är en pärla!!! Hon sa för övrigt att den såg jättefin ut och blev alldeles rörd 🙂 Tack igen!”
/Julia Olsson, Årsta

“Är jättenöjd med boken som jag har gjort med er hjälp. Perfekt. Alla i omgivingen blev imponerade och glada. När jag hade börjat jobba med min bok lite på skoj och upptäckte att det var så superenkelt så kunde jag knappt slita mig från datorn.”
/Maja Ögren Andersson, Tyringe

“Vilken fantastisk möjlighet ni ger oss runt om i landet! Personligen har jag alltid tilltalats av papper och penna och tack vare er, har jag dels samlat ihop dikter jag skrivit genom åren, samt att ni har gjort det möjligt för mig att skriva en bok, avsedd som present. Högst personligt blir det! Tack för att ni finns!”
/Carola Johansson, Östersund

“Jag vill bara tala om att jag är jättenöjd! Böckerna blev verkligen bra och kvaliten var över förväntan.”
/Roger Stenström, Dingle

“Jag är SÅ nöjd. Fantastisk bildåtergivning trots inskannade gamla analoga bilder och snyggt inbunden. Den blir en perfekt present till min pappas 80-årsdag och värd varenda krona. TACK för superbra sajt!”
/Jeanette Nord, Malmö

“Vilken oerhört bra tjänst Ni tillhandahåller – precis vad jag letat efter!”
/Alexander Carlsson, Skövde

Hos Solentro skapar man sin egen bokfotobokfotoalbumbröllopsbokexamensbok (yearbook), dopbokminnesbokbloggbokavskedsbok“min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok. Du kan också göra din egen canvastavla, en personlig kalender/väggalmanacka eller dina egna inbjudnings- eller julkort!