Facebook, ja eller nej tack?!

Jag vet inte hur det är med er men jag skaffade Facebook sommaren 2004 (alltså långt innan det kom till Sverige) då jag var utbytesstudent i Kalifornien, USA. Det var ett fantastiskt sätt att hålla koll på kursare, fester och andra events i området!
Idag har Facebook blivit oerhört stort och jag är väldigt glad att det finns! Min relation med mina amerikanska vänner hade garanterat inte varit lika bra utan Facebook! Facebook breddar det sociala spelrummet och öppnar upp för nya möjligheter enligt mig!
I Sverige och i många andra delar av världen så finns det många som “vägrar” Facebook – i en artikel på UNT.se kan man läsa:
Trots att Facebook blivit en självklarhet i folks vardag växer motståndet mot den nya tidens sätt att mötas. Att mötas på Facebook kan nämligen få ödesdigra konsekvenser. I England kommer nu avslöjanden om att mångåriga relationer går i kras när det uppdagas att mannen eller kvinnan flirtat med sina Facebookvänner. 
Vad tycker du?