Vilken typ av bok vill du göra?

De nästkommande dagarna tänkte jag tipsa om vilken variation på böcker man kan göra…

När vi startade Solentro så hade vi en del idéer om vilken typ av böcker som våra användare skulle kunna tänkas göra – bland det roligaste med den här resan har varit att se så många andra och nya idéer som våra användare haft!

Det har skapats böcker av den egna bloggen, personliga ansökningshandlingar, djurböcker, graffitiböcker, sagor, projektarbeten, noveller & romaner, släkthistorier och mycket mycket annat! Någon har till och med friat med hjälp av en egen bok – hur romantiskt är inte det?

Vi är så klart väldigt glada över att så många väljer att göra böcker, oavsett vad de innehåller, och aldrig tidigare har det skapats så många böcker hos Solentro:

1000-tals nöjda kunder och ännu flera böcker levererade och över 32 000 bokkonto har öppnats sedan starten 2008!

Allra roligast är ändå all den positiva feedback och alla de fantastiska kommentarer som kommer in till oss, tack så mycket! Nedan följer ett axplock av dessa…

Jag vill bara tacka för boken ni tillverkade till mig. Jag är jättenöjd med den!
/Amanda Weberg, Helsingborg

Helt fantastiskt, det roligaste jag varit med om – att så enkelt kunna göra sin egen bok!
/Siw-Marie, Stockholm

Nu har min bok jag beställde anlänt och jag är grymt nöjd med både resultatet och er service!! Ni är att rekomendera. Tack så väldigt mycket!
/Malin Bävermo, Luleå

Jag ville bara skicka en ros till er och säga tack, tack för att ni fick mig att göra en bok av mitt projektarbetes noveller nu sista året på gymnsiet! Boken är verkligen min lilla bebis och jag är så stolt över den, så tack så mycket och keep up the good work!
/Sandra, Mölnlycke

Vill först och främst tacka för er väldigt ödmjuka omsorg av de böcker ni trycker åt era kunder. Där jag har blivit en utav dom. Jag har verkligen uppskattat ert fina arbete och jag vill tacka för ert jobb och jag kommer fortsätta skapa böcker hos er i framtiden. Tack för ett jättebra företag! Solentro – we bring life into books
/Jonathan Jansson, Gnesta

Solentro är helt webbaserad, ingen nedladdning av program behövs och är helt gratis att använda. Hos Solentro skapar man sin egen bokfotobokfotoalbumbröllopsbokexamensbok(yearbook), dopbokminnesbokbloggbokavskedsbok, “min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

Vi önskar er alla en riktigt skön sommar!

Mvh/Bröderna Hampus & Tobias Schildfat