En studentbok – till dig själv eller som present!

Nu när studenten närmar sig så ska många ungdomar skiljas åt från sina kompisar som de haft omkring sig under många år – ett fantastiskt sätt att bevara minnena är att samla berättelser, roliga minnen och hälsningar från sina klasskompisar och lärare i en egen studentbok!

Tips! Hos Solentro kan du enkelt bjuda in dina vänner och göra boken tillsammans med dem  – använd den emailbaserade bjud-in-tjänsten så skickas kompisarnas hälsningar automatiskt rakt in i boken. Solentro hjälper dig med skapandet av din yearbook!

  • Klasskompisar
  • Lärare
  • Föräldrar
  • Bästa vänner
  • Syskon
  • Mor- och farföräldrar
  • Kusiner
  • Mostrar och fastrar
  • Far- och morbröder

När studenten närmade sig och jag skulle skiljas från mina klasskompisar ville jag ha ett minne med mig. Då hittade jag Solentro. Genom en smidig bjud-in-tjänst bjöd jag in kompisar att skriva hälsningar och skicka med foton som gick rakt in i boken. Efter två veckor kom en supersnygg bok med posten! Det blev en sjukt häftig yearbook!
/Emelie

Solentro är helt webbaserad, ingen nedladdning av program behövs och är helt gratis att använda. Hos Solentro skapar man sin egen bokfotobokfotoalbumbröllopsbokexamensbok(yearbook), dopbokminnesbokbloggbokavskedsbok, “min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok. Lycka till!