Gör en bok av ditt projektarbete!

Hade möjligheten funnits när jag gick ut gymnasiet för drygt tio år sedan så hade jag absolut gjort en bok av mitt projektarbete! Jag vet inte ens var jag har mitt projektarbete idag, antagligen har det försvunnit bland allt annat papper som försvinner med åren.

Som väl är så gjorde jag en bok av min uppsats (Nutid och dåtid, Hollywood som drivkraft – I det moderna dramat “syns” inte manusförfattaren) vid Litteraturvetenskapliga Institutionen i Lund. Boken står framme hemma hos mig tillsammans med en hel del andra böcker så som fotoböcker, födelsedagsböcker m m. Det är alltid lika kul när man har vänner över som utbrister; “Har du skrivit om detta?

Du kan också föreviga ditt arbete!

Jag gjorde ett projektarbete om olika dieter och ville framföra det på ett lite bättre sätt, jag googlade och hittade Solentro där jag enkelt gjorde en bok av mitt arbete – hur kul som helst och uppskattat av lärare och vänner som lättare kunde läsa vad jag gjort!
/Jannie, Stockhom

Tips! Skapa din bok i valfritt redigeringsprogram, spara varje sida som en högupplöst JPEG-bild (måtten för våra sidor ser du när du loggat in – håll muspekaren över en specifik del på en sida så visas dels information om sidans användningsområde samt de exakta måtten för just den ytan och/eller sidan). Ladda upp dina sidor i vårt system och lägg ut dem som heltäckande bilder så får du inlagan precis så som du önskar!