En egen bröllopsbok – till ditt eget bröllop eller som bröllopspresent!

Istället för att skriva spretiga hälsningar i en gästbok på bröllopet finns nu möjligheten att göra en egen och personlig bröllopsbok av högsta kvalitet! En uppskattad gåva på möhippan, svensexan eller bröllopsdagen – till andra såväl som till er själva.

Tips! Använd den emailbaserade bjud-in-tjänsten så skickas gästernas hälsningar automatiskt rakt in i boken.

Tips på personer ni kan bjuda in:

 • Bröllopsgäster
 • Möhippa & Svensexa
 • Föräldrar & syskon
 • Mor- & farföräldrar
 • Kusiner
 • Mostrar & fastrar
 • Far- & morbröder
 • Bästa vänner
 • Arbetskamrater
 • Barndomsvänner
 • Skolkamrater
Överraska dina vänner som ska gifta sig i sommar med en riktigt läcker bröllopsbok – lycka till!
Vi skapade en bröllopsbok på nätet och genom en smidig e-mailbaserad inbjudningstjänst bjöd vi in bröllopsgästerna att skriva hälsningar som gick rakt in i boken. Vi laddade också upp lite bilder från bröllopet och efter två veckor kom en inbunden vacker bok med hård rygg hem i brevlådan. Ett minne för livet!
/Emma & Anders