Ge Fotosidan din bild av Sverige!

Fotosidan, Epson och Galleri Kontrast ordnar tillsammans en utställning i sommar med rubriken Sverige en idyll? Läs mer här!

Det är alltid lika kul när man låter vem som helst vara med i ett större sammanhang – det öppnar upp för tidigare ej upptäckta talanger. Detta är något som vi på Solentro tycker är extra kul med tanke på den ofta omtalade slutenheten i mediabranschen – både bland författare och bildkonstnärer. Hos Solentro kan VEM SOM HELST göra sin egen bok eller fotobok, trycka upp från 1 exemplar och sedan sälja boken/böckerna var och hur som helst!

En fantastisk möjlighet för dig som inte vill ligga på en massa böcker i lager, inte betala för grafisk formgivning och dessutom ha friheten att förändra och kanske förbättra din bok efterhand!

Lycka till!