Skapa en bok tillsammans!

Rockbandet Streets of Mars gör ondemand-bok med fansen! Boken kommer att vara en kombination av text, foton och korta historier och bestäms helt av fansen. Vinsten går till välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag.

Solentros unika inbjudningstjänst hade gjort det väldigt enkelt för rockgruppen att samla fansens material – med hjälp av Solentros emailbaserade bjud-in-tjänst kan man enkelt skapa en bok eller fotobok tillsammans med andra, t ex när man smidigt vill samla in hälsningar och bilder till någon som fyller år eller när någon gifter sig. Det är väldigt uppskattat att få en bok med hälsningar från vänner och familj. Allt du behöver göra är att lägga in emailadresserna i bjud-in-tjänsten på Solentro så skickas en inbjudan ut och hälsningarna och bilderna går rakt in i boken. Enkelt och snabbt – en oförglömlig present!

Solentro är helt webbaserad, ingen nedladdning av program behövs och är helt gratis att använda. Hos Solentro skapar man sin egen bokfotobokfotoalbumbröllopsbokexamensbok(yearbook), dopbokminnesbokbloggbokavskedsbok, “min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok. Lycka till!