Solentro besökte Bokmässan!

Då var det dags igen, Bokmässan i Göteborg!

Solentro var på plats och delade ut presentkort till alla ivriga bokälskare och aspirerande författare, Tobias gick också förbi förlaget som även i år sålde hans bok som nu kommit ut som pocket – kul!

Till alla er som inte besökt mässan tidigare men som har vägarna förbi Göteborg så kan jag varmt rekommendera den! Det finns oerhört mycket bra och billig litteratur, dessutom kan man lyssna på fantastiskt många intressant människor som pratar runt omkring på mässan!

Själv så fastnade jag vid Aftonbladets monter och lyssnade bland annat på Håkan Juholt, men framförallt intressant var det att lyssna på Herman Lindqvist som pratade om sin nya bok Ludvig XIV: Solkungen. Väldigt intressant bok lät det som, dock köpte jag en helt annan bok; Praktisk etik av Peter Singer, en av mina favoritböcker från studietiden i Lund (filosofi)…

Tobias med sin bok hos Roos & Tegner

Läs förra årets inlägg om Bokmässan här!