Boken “Mitt liv med fibromyalgi” gjord hos Solentro!

Carina Nordin har skrivit en bok om sitt liv med fibromyalgi och gjort den hos Solentro – gör en egen bok.

Så här säger hon själv:

Att skriva en egen bok var det roligaste jag har gjort på länge. Det var inte alls svårt att förstå hur man skulle göra. Skrev en bok om min sjukdom fibromyalgi och boken fick namnet ” Mitt liv med fibromyalgi”. Det är svårt för anhöriga att förstå hur vi mår men med hjälp av boken förstår dom mig nu bättre.

Jag la ut ett inlägg i en Fibromyalgi-grupp på Facebook… och oj, så många som ville köpa den; Hur gör man för att köpa din bok?

Det fixade jag och har sålt snart 20 böcker, dags att beställa hem fler. Nu ligger den ute på Fibromyalgiförbundets hemsida och även Norrköpings hemsida. Vad glad jag är att jag hittade Solentro där man kunde göra göra en egen bok! Jag kan bara säga det igen .. detta var det roligaste jag har gjort och framför allt att mina nära o kära förstår mig bättre.

Om du vill kan du gå in på hennes blogg för information om hur du beställer ett exemplar av hennes bok. Kul att Sveriges fibromyalgiförbund tipsar om hennes bok, häftigt tycker jag!

Hon har också skickat lite feedback från några av hennes läsare som jag tänkte dela med mig av:

Jag har klok tonårsdotter som sa till mig igår kväll. När jag sa att jag var så trött ” Mamma man får vara trött eller så har du ont” Hon menade antingen vilar du och tar värktabletter eller så har du ont. Hon har läst Carina Nordins bok ” Mitt liv med Fibromyalgi”, som ligger på vårat vardags rums bord fritt att läsa för den som vill. Lättläst så att t o m en 14-åring och en 11-åring förstod vad det handlade om. Så jag tackar Carina Nordin än en gång för boken. 🙂

En jätte bra beskrivning, när jag läste så kom tårarna och jag tänkte stackars Carina va jobbigt hon har det och så kom jag på att jag även grät för mig själv, för det här är ju vår vardag! Kanonbra skildrat! Tack för att jag fick läsa!

Tack söta du! Dels för din generositet och för din bok. Jag tycker det är väldigt bra beskrivet av sjukdomen och väldigt många bra bilder som visar hur smärtan sprider sig. Vart har du fått tag på bilderna? Superbra! Du beskriver sjukdomen med ett lätt och begripligt språk och det gör ont i hjärtat när man läser hur tuff sjukdomen är. Hoppas att det snart kommer någon supermedicin eller en lösning för oss alla fibromyalgiker och att samhället lär sig att förstå. Att politikerna börjar fatta vad det innebär att vara kroniskt smärtsjuk. Att alla vi som blev utförsäkrade aldrig behöver uppleva det igen. Tack! En stor kram till dig!

 

Tack snälla för boken. Vilket bra jobb du har gjort. Inte för att du blir friskare i kroppen men att sätta ord på det som är svårt kan nog lindra i själen. Framförallt har du lyckats med att sätta ord på det onda. Jättebra ,var rädd om dig!