Prisjämförelse – fotoböcker!

Det har nu gått fem år sedan jag gjorde en prisjämförelse på olika fotoboksleverantörers mängdrabatter och jag tyckte det vore intressant att titta på detta igen… och som jag trodde, Solentro har fortfarande marknadens bästa mängdrabatt!

Solentro erbjuder halva priset från och med bok nr 2: ½ priset – 50% rabatt! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Hos Solentro kan du närsomhelst kontrollera vad din/a bok/böcker kommer att kosta genom att klicka på “Beräkna pris” inne på produktionssidan!

Klicka här för att se min tidigare prisjämförelse – nedan följer en ny sammanställning av fotoboksleverantörers mängdrabatter. Sammanställningen baseras på många av aktörerna som var med i sammanställningen 2012, men många nya är även med. Viktigt att poängtera är att leverantörer som inte visar vad som gäller vid beställning av flera fotoböcker inte tas med.

1. Photohome har likadan mängdrabatt som de hade 2012

2. Fotobok (hette Pixopolis 2012) har samma rabatt som tidigare från 5-49 exemplar, men har inte kvar exakta rabatter på 50+ exemplar:

  1. Myphotobook har ingen rabatt i nuläget.
  2. Photobox har ingen rabatt i nuläget.

5. Blurb har mängdrabatt, men de går inte ut med några exakta procentsatser.

  1. Önskefoto har inte varit med i tidigare sammanställning. De har rabatt om man beställer fler än 10 exemplar eller för mer än 2500kr, men då krävs det att man kontaktar dem för ett prisförslag.
  2. Fotoklok har inte varit med i tidigare sammanställning, de har en mängdrabatt som liknas vid Photohomes.

Solentro är som sagt än idag bäst när det gäller mängdrabatter, och kommer troligen vara svårslaget lång tid framöver!