Gör din egen unika kokbok

Samla dina allra bästa och godaste favorit-recept och gör din egen unika kokbok, för vem gillar inte mat?

Tips! Du kan göra boken i vårt system och använda de sidmallar, design och typsnitt som finns där. Hos oss är det enkelt att öppna ett konto och du behöver inte ladda ner något program för att skapa din alldeles egna kokbok. Ladda upp dina bilder och skriv in receptet direkt på sidan eller kopiera från word eller liknande. Busenkelt!

Du kan även skapa din bok i valfritt redigeringsprogram! Spara varje sida som en högupplöst JPEG-bild (måtten för våra sidor ser du när du loggat in – håll muspekaren över en specifik del på en sida så visas dels information om sidans användningsområde samt de exakta måtten för just den ytan och/eller sidan). Ladda upp dina sidor i vårt system och lägg ut dem som heltäckande bilder så får du inlagan precis så som du önskar – din egen bok!

Glöm inte att dela med dig av din kokbok, det finns säkert fler som kommer att uppskatta den. Om du vill kan du enkelt, genom vår tjänst gratis publicering, få en unik länk till din bok som du kan dela till vänner/familj och sociala medier. Läs mer om det här!

“Jag gjorde min egen kokbok, jag googlade och hittade Solentro där jag enkelt gjorde en kokbok av mina recept – hur kul som helst och uppskattat av familj och vänner!”/Andrea, Leksand