Bjud in andra

Du har väll inte missat vår funktion “bjud in andra”?

Med “bjud in andra” kan du skapa fantastiska och unika presenter till nära och kära. Läs denna fantastiska berättelsen nedan:

“Wow! Min fantastiska flickvän har utan min vetskap gjort en 74 (!) sidor lång bok där 120 (!) personer har fått berätta om delar ur mitt 30-åriga liv. Allt från familj och vänner till gamla arbetskamrater och personer jag intervjuat. TACK till alla som tagit sig tid att vara med (för många för att tagga alla) – och extra stort tack till världens bästa flickvän @matildaaisaksson som tagit kontakt med alla dessa människor och dessutom gjort en riktigt snygg bok! ❤ Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig tillräckligt mycket! 🙏 Jag älskar dig! ❤ #30år”

      

Med “bjud in andra” kan du bjuda in andra att delta i ditt bokprojekt. Personen som ska bidra med text och bilder får ett email med en länkdär han eller hon kan skriva in (eller kopiera) sin hälsning och ladda upp egna bilder till ditt bokprojekt. Hälsningen hamnar under “Bjud in” tills du dragit den till önskad sida i boken – då lägger sig texten under “Mina texter” med en grön bock för att visa att texten är utplacerad i boken. De foton som skickas hamnar under “Mina bilder” och du kan sedan använda dem fritt i din bok.

Bjud in-knappen: klicka på knappen “Bjud in”, fyll i uppgifterna och skriv ett personligt meddelande.

Skicka påminnelse-knappen: skicka en påminnelse till de du bjudit in.