Solentro sponsrar dövblinda!

Mitt namn är Torbjörn, jag är 34 år gammal, småbarnsförälder och uppvuxen i den lilla orten Höganäs. Den 25:e maj ger jag mig ut på mitt livs största äventyr. Jag ska paddla över Öresund, från Helsingör till Helsingborg, i en kajak.

Det är inte bara en tuff utmaning för att det är väldigt strömt, blåsigt och ett av världens mest trafikerade sund. Jag har dessutom dövblindhet. Hur kommer jag kunna klara av denna utmaning med de förutsättningar som jag har?

“Med på resan” är även Solentro, som har valt att stötta min paddling! Solentro, som jag har varit kund hos i många år, har varit det perfekta alternativet till att ge ut mina två böcker, 520 dagar och Bortom solnedgången.

Följ min resa: www.torbjornsvensson.com

Kika dessutom in på www.solentro.se och ta tillfället i akt att skapa just det du drömmer om – inget projekt är omöjligt!