Populärt i Solentros bokhandel: “Från 19 skånska kändisar”

Köp Stjärnkost UF bok här: Från 19 skånska kändisar

Med boken “Från 19 skånska kändisar” inspirerar vi dig till din nästa måltid. I den här boken presenterar vi 19 kända profiler från Skåne och deras favoritrecept. Du får genom tio snabba frågor lära känna dina favorit profiler ännu bättre. I boken hittar du allt från enkla och snabba recept till lite svårare och tidskrävande. Recepten är utformade för att passa alla åldrar och smaker.

Skånska profiler som medverkar i boken:
Olof Lundh, Filip Poon, Frans Jeppsson Wall, Johannes Wilhelmsson, Sanna Persson Halapi, Alvaro Santos, Jakob Samuelsson, Loulou Lamotte, Markus Rosenberg, Henrik Johnsson, Sanna Nielsen, Jill Johnson, Peder Fredricson och Lisen Bratt Fredricson, Paul Rey, Linda Letelier Hansson, Patrick Ekwall, Arne Weise, Andreas Nilsson, Sara Svensson.