Gratis publicering

aerial-3253349_1280-2

Har du länge drömt om att skriva och ge ut din egen bok?

Det har aldrig varit så enkelt som hos oss. Vi har olika författarpaket att erbjuda, bland annat GRATIS publicering där du får tillgång till allt detta:

Publicera din bok digitalt

När du gör en bok hos Solentro kan du välja att publicera den gratis i vår bokshop där den blir tillgänglig för tusentals besökare varje dygn.

Du får också en digital länk till din bok. Länken kan du sprida i sociala medier och i annan marknadsföring. Alla som klickar på länken kan bläddra och läsa din bok digitalt och har dessutom möjlighet att beställa en bok och få den hemskickad.

Egen presentationssida

Om du väljer att publicera din bok i vår bokshop får du också tillgång till en egen presentationssida. Där visas din bok och det finns utrymme för dig att skriva vad boken handlar om och berätta lite om dig själv som författare.

Presentationssidan kan du sprida i sociala medier och i annan marknadsföring. På presentationssidan kan alla som vill bläddra och läsa din bok digitalt (gäller endast Gratis publicering) och de har dessutom möjlighet att beställa en bok och få den hemskickad.

Marknadsföring i vår bokshop

Helt gratis får du en egen presentationssida för din bok. Du väljer själv om du vill att din bok ska få allmän spridning eller om du bara vill publicera den för dig själv.

Trycktjänst och bokskaparsystem

Oavsett vilket författarpaket du väljer har du alltid gratis tillgång till vårt lättanvända bokskaparsystem online och vår högkvalitativa och snabba trycktjänst. Solentro är tillgängligt för dig dygnet runt, året runt, var du än befinner dig i världen.

Vårt boksystem är väldigt öppet, dels kan du använda vår editor och välja bland en mängd olka design- och sidmallar, du kan också skapa din bok i valfritt redigeringsprogram, spara varje sida som en högupplöst JPEG och lägga ut dem som heltäckande bilder i boksystemet.

Skrivkurs online med storsäljande författare

Tobias Schildfat, författare till boken som toppat försäljningslistorna, “Vägen till din första miljon” som sålt i över 70 000 exemplar i bokhandeln, samt medförfattare till läroböckerna “Entreprenörskap” och “Entreprenörskap Praktisk och teoretisk tillämpning”, delar frikostigt med sig av sina erfarenheter av att skriva, publicera och marknadsföra böcker.

Klicka här för att komma till skrivkursen!

Såhär går det till:
Du överför eller gör din bok direkt i Solentro bokskaparsystem. Du kan enkelt kopiera och klistra in digitala texter och ladda upp egna bilder. När din bok är på plats i bokskaparsystemet kan du i lugn och ro jobba med layout och utformning av din bok. Du behöver inte ladda ner någon programvara och du har tillgång till din bok dygnet runt från vilken dator som helst i världen så länge du har en internetuppkoppling. Allt innehåll sparas automatiskt.

När du är klar med din bok går du vidare till beställ och väljer hur många böcker du vill trycka. Du kan alltid återkomma och beställa fler eftersom alla dina böcker sparas i ditt personliga bokskaparkonto hos Solentro.

Vill du däremot tjäna pengar på din bok finns våra författarpaket PROFESSIONELL eller DELUXE. Läs mer om dem här: https://www.solentro.se/publicera_bok