Nu kan du göra dina böcker större och bättre!

Education benefit

Under åren har många av er önskat att kunna lägga till fler sidor i era böcker. Nu är detta äntligen möjligt och du kan nu göra din Maxi Hårdband 200 sidor lång istället för 100 sidor, hur fantastiskt är inte det här?

Tro det eller ej, men förbättringarna slutar inte här. Sidantalets maxgräns har även ändrats för böckerna nedan. Alla dessa förbättringar är tack vare dig!

Maxi Hårdband: 28-200 sidor
Maxi Mjukband: 24-200 sidor
Panorama Hårdband: 28-200 sidor
Panorama Mjukband: 24-200 sidor
Maxi Panorama Hårdband: 28-200 sidor

Solentro strävar hela tiden mot att bli det bästa och enklaste sättet för alla att skapa en personlig bok eller fotobok. Vi lyssnar alltid på din feedback och har du fler idéer skicka gärna ett mail till oss – vi kommer alltid att lyssna på dig!