#Solentrostory – Bröllopsboken

dav”För att ge min älskade son Pontus och hans fru Nicki ett riktigt fint minne av deras strålande bröllop gjorde jag denna bok på Solentro.

Tack vare sagolikt vackra bröllopsbilder av fotograf Joachim Grusell och även några privata foton blev Bröllopsboken något alldeles extra! Brudparet blev oerhört glada över att få sin stora dag i bokform på detta sätt och detsamma gäller för de bröllopsgäster som beställt boken.

Att välja bland alla fina foton och redigera boken blev för mig ett jätteroligt jobb och en härlig tillbakablick på en dag så fylld av värme och lycka. Detta var min fjärde bok på Solentro, varav en med författarpaketet. Alla med samma utmärkta resultat. Tack!

Bröllopsboken – ett kärleksminne i bokform som nu kan gå i arv i generationer. Så stort värde. Så stor glädje.” Christina Wendel