Idag är det Världsberättardagen!

library-425730_1280

Idag är en dag med svenska rötter som hyllar berättandet som en konstform. Den firas i 25 länder på 5 kontinenter, och samlar människor från alla hörn för att dela berättelser med varandra. Världsberättardagen är ett perfekt tillfälle för att inspirera och för att dela med sig av fantastiska berättelser.

Oavsett om du har möjlighet att ta del av Världsberättardagen eller inte så är en bok ett fantastiskt medie för historier. Det är precis det vi på Solentro brinner för!

Har du också en histora att dela med dig av? Om du har en berättelse att dela med dig av är en bok ett fantastisk verktyg att använda. Varför inte börja skriva din egen bok idag? Klicka här för att börja.

Använd vår hashtag #solentrostory för att dela din berättelse/bok på Instagram.