Att göra en bok tillsammans med andra!

Precis så som idén till Solentro föddes, så föddes också idén om att göra en bok tillsammans med hela svenska folket!

I samband med offentliggörandet av Kronprinsessan Victoria och Daniels stundande bröllop kom jag och min bror att prata om hur svenska folket kunde involveras mer i deras bröllop…
– Tänk om hela svenska folket kunde skicka en personlig hälsning till dem?
Det är precis detta vi gör nu – vi samlar svenska folkets hälsningar, och med ett urval av dessa kommer vi att göra en bröllopsbok och ge till dem!
Bröllopsbok Solentro

Bröllopsbok från Solentro

Jag antar att de kommer att få väldigt många fina presenter, men bröllopsboken kommer att vara speciell. Jag tror och hoppas att denna bok kommer att vara en mycket fin upplevelse – personliga hälsningar direkt från folket de företräder!
Hur gör vi detta? Givetvis så finns samma lösning för dig när du ska på ett bröllop eller ett födelsedagskalas – med hjälp av Solentros emailbaserade bjud-in-tjänst kan man enkelt skapa en bok (bröllopsbok) eller fotobok tillsammans med andra, t ex när man smidigt vill samla in hälsningar och bilder till någon som fyller år eller när någon gifter sig.
Det är väldigt enkelt, du lägger in dina vänners emailadresser och skickar ut en inbjudan från Solentro – deras hälsningar och bilder skickas automatiskt rakt in i din bok – allt du behöver göra är att välja vilka sidor deras bidrag ska hamna på!

Vill du lämna en hälsning till Kronprinsessan Victoria och Daniel – klicka här!