Fotobok till en konstnär!

I våras körde jag runt tillsammans med en god vän och fotograferade hennes tavlor som fanns utspridda över hela nordvästra Skåne. Tanken var att göra en fotobok av hennes verk och äntligen har jag tagit mig tid att göra just detta…

Min väns tavlor blir till en fotobok!

För ett par år sedan hade hon vernissage hemma hos sig själv där hon marknadsförde sina verk och skrev då så här:

Av vänner och bekanta får jag ibland frågan om jag inte kan måla en tavla åt dem. Svaret brukar bli; “- Jo, visst kan jag det!” Med följdfrågan; “- Vad ska jag måla då?” Efter en stunds tystnad får jag som regel svaret; “- Något fint!” Jag kan då TÄNKA; “- Nähä?! Något fint? Å jag som trodde du ville ha något fult på din vägg?!” Klart man vill ha något fint, men den blivande tavelägaren har kanske en annan uppfattning, om vad “fint är”, än vad jag har… Så… fint eller ej… På följande sidor presenteras några förslag och om du tycker det är “fint” så ska jag nog kunna måla en tavla åt dig… Men… innan du börjar titta vill jag påpeka att bilderna enbart är skisser, tillsammans med några olika färgförslag. Motivförändringar, andra färgkombinationer och storlek på duk, kan givetvis ändras efter önskemål!
/ Camilla

Hon fyller år snart och jag hoppas hon blir glad för boken!

Du vet väl om att även DU kan göra en egen bok! Hos Solentro skapar man sin egen bokfotobokfotoalbumbröllopsbokexamensbok(yearbook), dopbokminnesbokbloggbokavskedsbokfördelsedagsbok, “min första bok” – enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.