Solentros mentor blev Årets Mentor i Skåne!

Vi är stolta över att kunna berätta att Anne Richardsson (mentor till Hampus & Tobias Schildfat) vunnit titeln “Årets Mentor 2010 Skåne” och därmed är hon nominerad till Årets Mentor nationellt – grattis och tack för den här tiden Anne!

Anne Richardsson (Årets Mentor 2010 Skåne) och Hampus Schildfat (Solentro - gör en egen bok)

Så här såg nomineringen ut:

Din bakgrund: Solentrogör en egen bok är en plats på nätet där vem som helst busenkelt kan göra sina egna böcker. Företaget drivs och grundades av bröderna Hampus & Tobias Schildfat. I TV-serien Draknästet fick de stor uppmärksamhet när de nobbade en investering på 1,5 miljoner kronor. Det var en egentillverkad bok som skulle ges till deras pappa i födelsedagspresent som blev startskottet för bröderna Hampus & Tobias Schildfats företag. Hampus har en bakgrund inom film och media och har bland annat jobbat med manusutveckling i Hollywood, därefter med filmer som Arn och Göta Kanal 2. Tobias är utbildad civilekonom och var tidigare affärsområdeschef på Findus. Tobias är dessutom författare till boken Vägen till din första miljon – alla kan bygga en egen pengamaskin. Bröderna är uppväxta i Bjuv.

Din mentors bakgrund: Anne Richardsson är en social och utåtriktad person, med många års erfarenhet inom reklambranschen. Hon har en bred profil med mycket arbete inom marknadsföring och affärsutveckling i bagaget.

Hur har DITT FÖRETAG utvecklats under ert mentorskap: Under mentorskapet kände vi ett stort utbyte av erfarenheter där vi utmanades att tänka utanför våra ramar – vi har stadigt växt månad för månad och vi kommer definitivt behålla kontakten med Anne.

Hur har DU utvecklats som FÖRETAGARE under ert mentorskap: Vi känner båda att företagandet är en resa, och en resa bör delas med andra och mentorskapet är ett bra och givande sätt att göra just detta.

MOTIVERING till varför just din Mentor skall vinna: Anne Richardsson motiverade och utmanade oss, hon bidrog dessutom med ett fräscht kvinnligt perspektiv genom konstruktiva och kreativa frågeställningar.

Anne Richardsson tar emot ett vackert pris från ALMI.

Samtliga nominerade mentorer med deras adepter!