Att skapa en bok tillsammans!

I en artikel i Sydsvenskan så pratades det häromdagen om; “Kreativitet skapar vi tillsammans.“.

Jag kan inte annat än att hålla med! Att skapa ska vara kul, och att skapa tillsammans ÄR kul! Gör en bok tillsammans! Med hjälp av Solentros emailbaserade bjud-in-tjänst kan man enkelt skapa en bok eller fotobok tillsammans med andra, t ex när man smidigt vill samla in hälsningar och bilder till någon som fyller år eller när någon gifter sig.
Det är väldigt uppskattat att få en bok med hälsningar från vänner och familj. Allt du behöver göra är att lägga in emailadresserna i bjud-in-tjänsten på Solentro så skickas en inbjudan ut och hälsningarna och bilderna går rakt in i boken. Enkelt och snabbt – en oförglömlig present!
Det finns många olika typer av böcker som just DU kan göra!
Bloggbok
Dagbok
Receptsamling
Novell
Roman
Brev
Dikt
Poesibok
Scrapbook
Minnesbok
Sånghäfte
Meny
Sagobok
Fotobok
Bröllopsbok
Examensbok
Yearbook
Dopbok
Avskedsbok
“Min första bok”