Marc Jacobs ger sig in i bokbranschen!

Att utöka sin verksamhet handlar förstås om att kunna sälja mer men jag tror (och hoppas) att det också handlar om att man vill göra MER… man vill nå ut till fler… man vill helt enkelt beröra ännu fler människor! Bara för att man byggt upp något till en viss nivå så betyder det inte att man ska sluta där… det ligger i vår natur att fortsätta bygga… att växa både som individer och som organisation…

Jag kan tycka det är rätt häftigt att en modeskapare helt plötsligt väljer att sälja en massa andra prylar, däribland böcker. Det är tydligen ingen traditionell bokhandel. I sortimentet finns vinylskivor, konst, fotoböcker och Marc Jacobs-produkter som pennor och anteckningsböcker.

Jag kan i och med detta också avslöja att Solentro kommer att kunna erbjuda en del nya produkter i framtiden… den som väntar får se…

Att växa är att ta ansvar för sig själv OCH sin omgivning…